Головна » 2012 » Травень » 26 » Думайте про гроші!
19:02
Думайте про гроші!
Деньги

Що більше їх у сусідів, то сильніший мотив для заробітку.  

Фахівці Університету Пенсильванії вважають, що думки  про гроші програмують поведінку людини на найближчу добу. Про це повідомляє Медична інформаційна мережа. В експерименті взяли участь і  чоловіки, і жінки. Їх поділили на дві групи і дали редагувати текст. Для першої групи, він містив більшою мірою слова, які викликають асоціації з   часом (година, доба, полудень і тощо). Учасникам другої групи запропонували текст зі словами, пов'язаними з грошима (добробут, робота, купюра, валюта, прибуток та ін.). Потім добровольців запитали про плани на найближчу добу. Виявилося, що люди з першої групи (слова  про час) наступні 24 години мали намір присвятити відпочинку і зустрічам із друзями. Ті учасники експерименту, які редагували текст про гроші, найближчої доби вирішили активно працювати, незважаючи на те, що експеримент забрав у них чимало сил.

А тим часом 

  Британські вчені, які провели інший експеримент, з'ясували, що, незважаючи на значне  зростання життєвого рівня британців, відзначене за останні 40  років, матеріальна перевага над  сусідами та друзями досі залишається головним мотивом для заробітку. 

Британська комісія зі справ домогосподарств протягом семи із зайвим років опитала понад 10 тисяч осіб про те, наскільки щасливими вони себе  почувають. Відповіді на ці запитання порівняли з даними про їхні доходи. Виявилося, що найщасливіші ті люди, які є багатшими за своїх сусідів.

 

Переглядів: 943 | Додав: [UA]Admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Яку пору року ви найбільше полюбляєте?
Всего ответов: 40
Реклама на сайті Чорнобай - 063-878-77-71 Ковка Киев
Найближчі населені пункти до селища міського типу    Чорнобай: Ви власник цих сайтів, пропоную співпрацю! м. Золотоноша20 км
смт. Оржиця29 км
м. Черкаси32 км
смт. Драбів34 км
смт. Новооржицьке48 км
м. Гребінка50 км
с. Великі Липняги56 км
м. Сміла59 км
м. Лубни61 км
Середа
24.04.2024
20:02

[ Управління профілем ]
Онлайн радио

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Користувачів онлайн:
На сайті Чорнобай були:

Ремонт компютерів настройка та устаноака систем, програм та антивірусів, створення рефератів, дипломних, курсових, робіт.Банери та дизайн. Створення сайтів Черкаси - Чорнобай тел. - 063 - 878 - 77 - 71 - 096 - 180 - 12 - 12