Головна » 2012 » Травень » 26 » Як Місяць впливає на жінку.
19:03
Як Місяць впливає на жінку.
Луна и женщина

Жіночі ритми, настрій, самопочуття та інтуїція -

все це безпосередньо залежить від місячних фаз. 

Менструальний цикл, вагітність, народження дітей і менопауза  навсі найважливіші біологічні процеси впливають місячні цикли. Відомо, що язичницькі жінки чудово знали місячний календар: 28 днів кожного місяця і 13 повних місяців кожного року. Цілительки, знахарки і жриці співвідносили своє життя й життя оточення із місячними фазами. 

ЯК ЖИТИ В ГАРМОНІІ 3 МІСЯЧНИМИ ЦИКЛАМИ -

   І хоча ми далекі від язичницьких жінок, їхня давня мудрість може впливати й на наше життя. Щоб керувати своїм житгям, жінка може навчитися користуватися місячним календарем, дослухаючись до його рекомендацій по фазах,і днях. Простеж за своїм самопочуттям і поспостерігай, у якій фазі перебуває Місяць. 

Дізнайся, коли ти особливо вразлива й чутлива. А в які моменти твоя енергія кипить і рветься через край. В які дні ти добре почуваєшся, а коли тобі краще відпочити й розслабитися. 

ПЕРША ФАЗА МІСЯЧНОГО ЦИКЛУ 

   Найтяжчий період для жінки. Це час депресії, пригніченості, поганого настрою. Це найкращий час для роботи над собою. Ти можеш сісти на дієту або зайнятися фітнесом. У цей час організм омолоджується й готується прийняти все нове й незвичайне. Він дуже чутливий до тих препаратів, які ти приймаєш. Будь обережна з ліками, а от підтримати себе вітамінними й мінеральними комплексами дуже корисно.

ДРУГА ФАЗА МІСЯЧНОГО ЦИКЛУ 

   У цей час у жінки чудовий настрій, вона задоволена собою й людьми навколо. Тобі забезпечений піднесений настрій, легкість і чарівність. Однак від спиртних напоїв краще утриматися: це може погано позначитися на твоїй зовнішності. У цій фазі Місяця краще не робити косметологічних процедур і, тим паче, пластичних операцій. Зате можна сміливо йти до перукаря  будь-яка стрижка здасться тобі вдалою. 

ТРЕТЯ ФАЗА МІСЯЧНОГО ЦИКЛУ 

   У цій фазі жінка може бути неспокійною і дратівливою. Багато хто потерпає від безсоння, їм важко заснути, а сон недовгий і чутливий. Щоб добре почуватися, необхідно якомога більше бувати на повітрі. Дуже рекомендується приймати розслаблюючі спа-процедури: сходити до сауни або поплавати в басейні. Косметологи рекомендують у третій фазі Місяця зайнятися глибоким очищенням шкіри. 

ЧЕТВЕРТА ФАЗА МІСЯЧНОГО ЦИКЛУ 

   Це час старого Місяця. Твій настрій може стрімко змінюватися від активності до повної заглибленості в себе, у свій внутрішній світ. У цій фазі твій організм потребує дбайливого ставлення. Не можна сідати на дієту, робити складні косметичні процедури та проводити експерименти над зовнішністю. У цей час старайся якомога більше відпочивати й розслаблятися. 

Переглядів: 965 | Додав: [UA]Admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Який у вас біоритм життя?
Всего ответов: 31
Реклама на сайті Чорнобай - 063-878-77-71 Ковка Киев
Найближчі населені пункти до селища міського типу    Чорнобай: Ви власник цих сайтів, пропоную співпрацю! м. Золотоноша20 км
смт. Оржиця29 км
м. Черкаси32 км
смт. Драбів34 км
смт. Новооржицьке48 км
м. Гребінка50 км
с. Великі Липняги56 км
м. Сміла59 км
м. Лубни61 км
П`ятниця
19.04.2024
19:14

[ Управління профілем ]
Онлайн радио

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Користувачів онлайн:
На сайті Чорнобай були:

Ремонт компютерів настройка та устаноака систем, програм та антивірусів, створення рефератів, дипломних, курсових, робіт.Банери та дизайн. Створення сайтів Черкаси - Чорнобай тел. - 063 - 878 - 77 - 71 - 096 - 180 - 12 - 12