Головна » 2013 » Травень » 26 » ШУКАЮ РОБОТУ
23:05
ШУКАЮ РОБОТУ
Робота потрібна у Чорнобаях ищу работу

8 порад хто зайнятий пошуком роботи

Рано чи пізно кожен із нас хоч ненадовго стає безробітним. Це нормально. Хтось шукає роботу вперше, когось не влаштовує досягнуте становище і він хотів би піднятися ще на одну-дві сходинки... Причин для пошуку нового місця роботи може бути скільки завгодно. Але проблеми, з якими стикаються шукачі вакансій, приблизно однакові. Як потрібно діяти, щоб знайти роботу, гідну в усіх відношеннях, і не набути під час її пошуку комплекс невдахи?

  1. Озбройтеся необхідними знаннями ї навичками, особливо вмінням користуватися комп' ютером.

    Реалії теперішнього ринку праці такі, що перевагу надають тим кандидатам, які готові почати виконання своїх обов' язків без будьякої попередньої підготовки. Спробуйте оволодіти необхідними для вашої майбутньої роботи навичками ще до того, як почнете змагатися з іншими претендентами на це місце.

  2. Складіть резюме, зробивши акцент на своїй кваліфікації та реальних досягненнях.

    Ваше резюме повинне становити собою дещо більше, ніж простий перелік попередніх місць роботи та посад. Акцентуйте увагу на своїй кваліфікації, реальних досягненнях і якості, які можуть становити особливий інтерес для потенційного роботодавця.

  3. Будьте гнучким при пошуку вакансій.

    Знаходити робочі місця можна по-різному: знайомлячись з оголошеннями у виданнях або, звертаючись безпосередньо в організації де, як ви з'ясували, відкрилися вакансії. Не упускайте жодної можливості!

  4. Регулярно читайте те, що стосується справи.

    Вивчайте інформацію, яка стосується вибраної вами сфери діяльності чи організації, в якій вам хотілося б працювати. Регулярно знайомтеся з публікаціями, які висвітлюють тенденції і проблеми, з якими стикаються професіонали, які працюють у цій сфері.

  5. Не поспішайте відмовлятися від тимчасової роботи.

    Тимчасова робота дає дещо більше, ніж просто можливість протриматися, поки ви не знайдете постійне місце. Тут можна набути корисні навички, підвищити кваліфікацію. Не виключено, що вас можуть взяти у штат. За деякими даними, близька 40% тимчасових працівників отримали врешті-решт пропозицію перейти на постійну роботу в цій же організації.

  6. Враховуйте дрібниці, які можуть вплинути на результат співбесіди

    Спробуйте прийти на співбесіду на кілька хвилин раніше від призначеного терміну. Ваш зовнішній вигляд повинен бути бездоганний, одяг відповідати ситуації. У приймальні будьте ввічливі і поводьтеся з гідністю. В кабінет роботодавця потрібно входити легко і впевнено.

  7. Проявляйте ентузіазм - вмійте подати себе.

    У ході співбесіди спробуйте проявити свої найсильніші сторони. Покажіть себе активним слухачем. Не бійтеся дивитися співрозмовнику прямо в очі. Будьте уважні і намагайтеся уникнути найпоширенішої серед кандидатів помилки - давати нещирі відповіді на поставлені запитання.

  8. Спробуйте укласти найвигіднішу для вас угоду.

    Отримавши пропозицію про роботу, уважно вивчіть її найдрібніші деталі й обережно з'ясуйте, чи не можна якось поліпшити найменш привабливі її сторони. У випадку чого відповідайте: "Я лише хотів дізнатися".

Переглядів: 1726 | Додав: [UA]Admin | Теги: ищу, безробітним, безроботи, робота, как, роботу, работу, работа, найти, шукаю | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Яку інформацію ви б хотіли бачити на сайті в першу чергу:
Всего ответов: 32
Реклама на сайті Чорнобай - 063-878-77-71 Ковка Киев
Найближчі населені пункти до селища міського типу    Чорнобай: Ви власник цих сайтів, пропоную співпрацю! м. Золотоноша20 км
смт. Оржиця29 км
м. Черкаси32 км
смт. Драбів34 км
смт. Новооржицьке48 км
м. Гребінка50 км
с. Великі Липняги56 км
м. Сміла59 км
м. Лубни61 км
П`ятниця
29.03.2024
12:46

[ Управління профілем ]
Онлайн радио

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Користувачів онлайн:
На сайті Чорнобай були:

Ремонт компютерів настройка та устаноака систем, програм та антивірусів, створення рефератів, дипломних, курсових, робіт.Банери та дизайн. Створення сайтів Черкаси - Чорнобай тел. - 063 - 878 - 77 - 71 - 096 - 180 - 12 - 12