Головна » 2012 » Травень » 29 » Сонцезахисні окуляри для дитини
00:39
Сонцезахисні окуляри для дитини
как вібрать очки для ребенка

Дитина значно більше часу, ніж доросла людина, проводить на свіжому повітрі, а, отже, набагато довше піддається. дії УФ. Дитячий кришталик прозоріший, ніж дорослий, тому потік УФ, що потрапляє на дитячу сітківку, набагато більший. Діти частіше брудняться під час активних ігор та спортивних розваг. До речі, 40 хвилин на яскравому сонці без сонцезахисних окулярів прирівнюється до 2 годин, проведених перед телевізором. 

ЯК ВИБРАТИ «КОРИСНІ» ОКУЛЯРИ ВІД СОНЦЯ 

Бажано, щоб окуляри були легкими, але міцними. До 12-річного віку не рекомендується купувати дітям окуляри зі скляними лінзами. Дуже добре, якщо завушники будуть гнучкі, тоді окуляри щільніше прилягають до голови, але не стискають  її. Оправа не повинна з'їжджати з носа і заважати дитині рухатися. Важливо підібрати відповідну форму і розмір окулярів. 

ЛІНЗИ В ОКУЛЯРАХ .

Лінзи в дитячих сонцезахисних окулярах виготовляють з високоякісного міцного пластику або полікарбонату і мають 3 і 4 ступені захисту від УФ. Перевага для виготовлення  дитячих окулярів надається сіро-зеленій або коричневій колірній гамі із середньою кількістю світлопоглинання до 70%. Окуляри обов'язково повинні зберігати природне відтворення кольорів навколишніх предметів! У деяких внпадках, наприклад, для ігор на снігу, можливе використання окулярів темно-рожевого кольору, що поліпшує контрастність сприйняття. Небажано вибирати синій колір, який робить сонячне світло більш яскравим і призводить до значного розширення зіниць. 

ДИТИНА І ОКУЛЯРИ 

«Практичність і безпека» - це критерії оцінки дорослої людини. Маленькому покупцеві окуляри повинні подобатися! Тому для успішного звикання до використання таких окулярів необхідно прислухатися і до думки дитини. Навчіть малюка користуватися сонцезахисними окулярами, дбати про їх чистоту і зберігання. Покажіть на власному прикладі переваги використання таких окулярів, і ваша дитина буде із задоволенням наслідувати вас! 

ПІДІБ'ЄМО ПІДСУМОК. 

Чому так багато дітей ще не користуються сонцезахисними окулярами? Та просто в нашій країні довгий час не було вибору дитячих сонцезахисних окулярів... В останні роки ситуація на ринку змінилася. 

Тому подбайте про своїх дітей зараз, забезпечте здоров' я їхніх очей в майбутньому!

Переглядів: 2445 | Додав: [UA]Admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Коли у вас є вільний час щоб завітати на цей сайт?
Всего ответов: 27
Реклама на сайті Чорнобай - 063-878-77-71 Ковка Киев
Найближчі населені пункти до селища міського типу    Чорнобай: Ви власник цих сайтів, пропоную співпрацю! м. Золотоноша20 км
смт. Оржиця29 км
м. Черкаси32 км
смт. Драбів34 км
смт. Новооржицьке48 км
м. Гребінка50 км
с. Великі Липняги56 км
м. Сміла59 км
м. Лубни61 км
Середа
24.04.2024
02:08

[ Управління профілем ]
Онлайн радио

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Користувачів онлайн:
На сайті Чорнобай були:

Ремонт компютерів настройка та устаноака систем, програм та антивірусів, створення рефератів, дипломних, курсових, робіт.Банери та дизайн. Створення сайтів Черкаси - Чорнобай тел. - 063 - 878 - 77 - 71 - 096 - 180 - 12 - 12