Головна » 2013 » Травень » 27 » Вони помінялися місцями
19:49
Вони помінялися місцями
Интересно муж и жена порады психологов

У суспільстві так повелося, що жінка займається домашнім господарством і дітьми, а чоловік заробляє гроші. Але, як виявилося сучасні представники сильної і слабкої статі готові злегкістю помінятися місцями.

Більшою мірою це стосується чоловіків, запевняють фахівці з Університету Ланкастера. Вони провели опитування більше тисячі працюючих британців і з'ясували, що 82% чоловіків хочуть залишити свою роботу заради того, щоб зайняти місце домогосподарки.

80 відсотків представників сильної статі відчувають радість від виконання домашньої роботи. Найкраще стрес чоловіки знімають прасування білизни, миття підлоги і приготування сніданку.

«Сучасний світ перекроює традиційну ментальність. Чоловіки більше не є головними здобувачами в сім'ї, а жінки не хочуть бути домогосподарками», - пояснили фахівці.

Але поки реалізовувати свої мрії в повній мірі не можуть ні чоловіки, ні жінки - заважають суспільні підвалини. На думку фахівців, вирішити ситуацію допоможуть роботодавці, якщо з їх подачі взяти декретну відпустку для чоловіка вже не буде чимось надприродним.


Переглядів: 4045 | Додав: [UA]Admin | Теги: місцями, мити, жінка, робота, чим, роботу, ходити, чоловік, підлогу, помінятись | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Робити ще такі опитування?
Всего ответов: 22
Реклама на сайті Чорнобай - 063-878-77-71 Ковка Киев
Найближчі населені пункти до селища міського типу    Чорнобай: Ви власник цих сайтів, пропоную співпрацю! м. Золотоноша20 км
смт. Оржиця29 км
м. Черкаси32 км
смт. Драбів34 км
смт. Новооржицьке48 км
м. Гребінка50 км
с. Великі Липняги56 км
м. Сміла59 км
м. Лубни61 км
П`ятниця
29.03.2024
12:56

[ Управління профілем ]
Онлайн радио

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Користувачів онлайн:
На сайті Чорнобай були:

Ремонт компютерів настройка та устаноака систем, програм та антивірусів, створення рефератів, дипломних, курсових, робіт.Банери та дизайн. Створення сайтів Черкаси - Чорнобай тел. - 063 - 878 - 77 - 71 - 096 - 180 - 12 - 12