Головна » 2012 » Травень » 26 » Жінка в чоловічому колективі:
19:04
Жінка в чоловічому колективі:
Женщина и мужчины

У їдальні - жінка на переговорах - колега

Навіть найчарівніша красуня для колег-чоловіків перш за все - співробітник. 

А тому  взялася за гуж, тобто прийшла працювати з чоловіками, - значить поводься, як чоловік. Чітко формулювати завдання, справлятися з проблемами самостійно, шукати вихід із ситуації, що склалася. Дуже важливо  швидко і впевнено ухвалюваати рішення. Колеги чоловіки, скоріше, пробачать допущені помилки в процесі роботи, ніж затягнуті рішення. Загалом, треба всіляко демонструвати свої ділові якості і не давати приводу переводити відносини в площину чоловік-жінка. Але також важливо не перетворитися на «свого в дошку хлопця». Втім, періодично «включати» жінку можна і потрібно. Наприклад, в їдальні, на сходах, в ліфті. Можна це робити і тоді, коли вам не вигідно бути колегою на роботі  ви можете на короткий час стати жінкою (сплеснути руками; розплакатися і сказати: «Ой. Я забула»). Якщо цим користуватися зрідка  це працює. 

Емоції на замку

Жінка, яким би хорошим співробітником не була, якщо дозволяє собі проявити емоції  переживання, істерики, бурхливу радість від виконання простих завдань  в очах чоловіка пропаде як професіонал. Усмішка  той максимум, який можна дозволити собі в чоловічому колективі. Постарайтеся вимкнути почуття і переживання і включити холоднокровність, логіку і розум. Навіть якщо вдома захворіла улюблена собачка, на роботі про неї треба забути і ні в якому разі не розповідати в чоловічому колективу про особливості перебігу хвороби. Не скаржіться на друга або шанувальника: чоловік завжди буде на його боці  вони представники однієї статі. Скарги, ниття, прохання, бажання порадитися не знайдуть відгуку в душах колег. А ось роздратування викличуть. Так само, як і безпросвітне бажання поговорити  із співробітниками або по телефону. На роботі треба працювати, а якщо розмовляти, то на теми, близькі більшості, тобто чоловікам.

Не станьте (матусею) і (нареченою)

Материнський інстинкт, замішаний на українській матріархальній ментальності, часто призводить до того, що жінка в чоловічому колективі намагається взяти на себе роль матусі. Нагодувати смачненьким, послужити жилеткою, потурбуватися про дітей, пожаліти при похміллі. Робиться це абсолютно щиро, без задньої думки,  у природі жінки піклуватися. Але ж у кожного колеги чоловіка вже є така турботлива матуся, дружина, сестра, але вони  вдома. І нехай залишаються вдома. Терпіти нав'язливу турботу чоловічий колектив буде зі скрипом і за першої ж нагоди постарається її позбутися. Або ж буде без докорів сумління цим. користуватися, сівши вам на шию. Крім того, дбати про всіх неможливо, а любимчики ніколи і ні в якому чоловічому колективі не були в пошані. Інша соціальна роль  роль нареченої. Навіть заміжня жінка частенько не може встояти перед спокусою пококетувати. Але в ситуації, коли одна жінка перебуває серед двох десятків чоловіків,  ці умови нерівні. І ви запросто можете, виділивши якогось чоловіка, нажити собі ворогів. Тому обрізайте запрошення на побачення і жарти еротичного характеру.

Маскуйтеся

Як би не старалися жінки, в чоловічому колективі вони все одно залишатимуться чужинцями. Тому поводитися потрібно, як у шпигунській грі. Перш за все  не виділятися. В одязі, в поведінці, в темах для розмов. Отож одягати надто яскраве вбрання в чоловічому колективі не варто. Міні-спідниці, відкриті декольте і оголені плечі залиште для інших заходів, а на роботу одягайтеся або в класичний сasual, або в ділову форму одягу. Зустрічають по одягу, а беруть за інтересами. Постарайтеся як мінімум відрізняти «Спартак» від «Зеніта», а «Тойоту» від «Шевроле». У класичних чоловічих темах можна досконально не розбиратися, але стати своєю в чоловічому колективі легше, якщо реагувати на теми «футбол», «автомобілі», «техніка» і «спиртне». В якості бонуса можна знати екстремальні види спорту і популярні комп' ютерні ігри. А ось улюблені жіночі теми краще з ними не обговорювати, так само як і не «мити кісточки» ні слабкій статі, ні сильній. І найголовніше і просте водночас правило  бути професіоналом, залишаючись при цьому собою. Цілісна, впевнена у своїх знаннях жінка може не тільки успішно прижитися в чоловічому колективі, але і зробити кар' єру.

 

 

Переглядів: 966 | Додав: [UA]Admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Відкрити портал знайомств?
Всего ответов: 23
Реклама на сайті Чорнобай - 063-878-77-71 Ковка Киев
Найближчі населені пункти до селища міського типу    Чорнобай: Ви власник цих сайтів, пропоную співпрацю! м. Золотоноша20 км
смт. Оржиця29 км
м. Черкаси32 км
смт. Драбів34 км
смт. Новооржицьке48 км
м. Гребінка50 км
с. Великі Липняги56 км
м. Сміла59 км
м. Лубни61 км
П`ятниця
29.03.2024
06:23

[ Управління профілем ]
Онлайн радио

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Користувачів онлайн:
На сайті Чорнобай були:

Ремонт компютерів настройка та устаноака систем, програм та антивірусів, створення рефератів, дипломних, курсових, робіт.Банери та дизайн. Створення сайтів Черкаси - Чорнобай тел. - 063 - 878 - 77 - 71 - 096 - 180 - 12 - 12