Головна » 2012 » Червень » 12 » Погані прикмети
13:42
Погані прикмети
Зрада чоловіка.   Тобі здається, що коханий закрутив курортний роман? Є кілька "наводок", які зможуть підтвердити твої підозри.
   ЗУСТРІЧ. Благовірний приїжджає з півдня у вихідний. ти зовсім не зайнята і готова зустріти його на вашій машині, але чомусь відпускник наполягає на тому, щоб ти цього не робила. Суджений не просить, він завзято вмовляє тебе залишитися вдома. Можливо, разом з ним їде ВОНА.
   І твій милий побоюється. що ти зіткнешся з нею ніс у ніс. До речі. якщо ти все-таки примчиш зустрічати свого курортника, а він при цьому буде поводитися неприродно. є шанс, що його пляжна пасія десь поруч. Озирнися на всі боки уважно, раптом ти її впізнаєш?
   ЕМОЦІЇ. Цілком нормально. що чоловік. який довго не бачив свою дружину, скучив за нею. але якщо твій благовірний не просто поспішає взяти тебе в обійми, розцілувати і сказати кілька ніжних слів, а кидається на шию зі сльозами, починає тягати на руках і в найближчі кілька днів тільки й робить, що волає про своє кохання в абсолютно невластивій йому манері, це привід насторожитись. З чого це раптом він такий захоплений?  Він раніше колись так реагував на ваші розставання? Як що ні, швидше за все, він намагається відвернути тебе. зробити так, щоб, зрадівши такій зустрічі, ти не почала ставити зайві питання і підозрювати його в невірності, яка мала-таки місце.
   ПОДАРУНКИ. Він не привіз тобі нічого в подарунок, значить, не думав про тебе. Мабуть, у твого благовірного було настільки мало вільного часу, що його просто не вистачило на похід у найближчу від готелю сувенірну лавку.
   СЕКС. Він повернувся з відпустки і в першу ж ніч ошелешив тебе в ліжку. Пристрасний і бурхливий секс - природний прояв почуттів для людей, які не бачилися кілька тижнів. Але якщо при цьому змінилася ще й поведінка твого чоловіка, або запропонував урізноманітнити статевий акт якимось абсолютно дивовижним для вас обох способом, значить, його хтось всього цього навчив
   
Переглядів: 1125 | Додав: [UA]Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 [UA]Admin  
0

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Ким ви працюєте?
Всего ответов: 41
Реклама на сайті Чорнобай - 063-878-77-71 Ковка Киев
Найближчі населені пункти до селища міського типу    Чорнобай: Ви власник цих сайтів, пропоную співпрацю! м. Золотоноша20 км
смт. Оржиця29 км
м. Черкаси32 км
смт. Драбів34 км
смт. Новооржицьке48 км
м. Гребінка50 км
с. Великі Липняги56 км
м. Сміла59 км
м. Лубни61 км
П`ятниця
29.03.2024
09:57

[ Управління профілем ]
Онлайн радио

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Користувачів онлайн:
На сайті Чорнобай були:

Ремонт компютерів настройка та устаноака систем, програм та антивірусів, створення рефератів, дипломних, курсових, робіт.Банери та дизайн. Створення сайтів Черкаси - Чорнобай тел. - 063 - 878 - 77 - 71 - 096 - 180 - 12 - 12