Головна » 2013 » Травень » 27 » Чи буде черкаський Арбат?
22:21
Чи буде черкаський Арбат?
Черкаський ринок Базар Черкассы

Як повідомили у прес-службі Черкаського міськвиконкому, підприємці, що торгують на вул. Гоголя та біля ЦДЮТ, на спільній нараді в облдержадміністрації запропонували перетворити вул. Гоголя (між Смілянською та Леніна) на другий Арбат. Для цього проїжджу частину треба зробити пішохідною, а весь транспорт вивести на бул. Шевченка. Щоб розвантажити центральну магістраль міста, доведеться знести алею кащтанів на два квартали. На вул. Гоголя можна розмістити кіоски та торгівельні намети, дозволити торгувати місцевим художникам і митцям. Стихійні торговці переконані: щоб подивитися на черкаський Арбат, до Черкас приїздитимуть туристи.

Натомість міська влада запропонувала «стихійникам» піти на ринки. За словами міського голови Черкас Сергія Одарича, присутнього на нараді, нині на черкаських ринках є вдосталь місць, щоб розмістити усіх стихійних торговців.

  • Крім того, міська влада пішла на поступки і зменшила ринковий збір зі 100 до 60 грн. на Кривалівському та Ярославському ринках. Узагалі, ми готові переглянути ставки, щоб вам було легше в період, поки підуть перші клієнти, - зазначив міський голова.

  • Однак пропоновані міською владою місця на ринках стихійних торговців не влаштовують. Вони заявили, що торгівля на вулиці більш прибуткова. Тож підприємці просять про повернення на свої робочі місця на вул. Гоголя, Смілянській та площі біля ЦДЮТ. За це вони згодні прибирати і створювати благоустрій довкола своїх торгівельних місць. Або ж іти працювати лише на комунальний ринок, створенням якого нині займається міська влада.

  • Дехто зі «стихійників» у своїх пропозиціях пішов далі і пропонував перепланувати центральну вулицю міста, створивши щось на зразок одеської Дерибасівської. На що міський голова зазначив, що встановлювати торгівельні павільйони на газонах уздовж вул. Гоголя неможливо, оскільки під вулицею на глибині 6 метрів пролягає каналізаційний колектор, який, за висновками спеціалістів, є аварійним. Перший заступник голови ОДА звернув увагу приватних підприємців на те, що їхня робота з надання послуг населенню повинна бути поліпшена і мати цивілізований вигляд, тож стихійні торговці не можуть залишатися на своїх місцях, і перейдуть торгувати на облаштовані ринки міста.

Переглядів: 1551 | Додав: [UA]Admin | Теги: рада, ЦДЮТ, ринок.леніна.гоголя, одарич.прес, служба, центральний, сергій, облдержадміністрація, Черкаси, мерія | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Коли у вас є вільний час щоб завітати на цей сайт?
Всего ответов: 27
Реклама на сайті Чорнобай - 063-878-77-71 Ковка Киев
Найближчі населені пункти до селища міського типу    Чорнобай: Ви власник цих сайтів, пропоную співпрацю! м. Золотоноша20 км
смт. Оржиця29 км
м. Черкаси32 км
смт. Драбів34 км
смт. Новооржицьке48 км
м. Гребінка50 км
с. Великі Липняги56 км
м. Сміла59 км
м. Лубни61 км
П`ятниця
29.03.2024
10:18

[ Управління профілем ]
Онлайн радио

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Користувачів онлайн:
На сайті Чорнобай були:

Ремонт компютерів настройка та устаноака систем, програм та антивірусів, створення рефератів, дипломних, курсових, робіт.Банери та дизайн. Створення сайтів Черкаси - Чорнобай тел. - 063 - 878 - 77 - 71 - 096 - 180 - 12 - 12