Головна » 2013 » Травень » 4 » Родина Краснових у програмі "Кулінарна династія"
14:33
Родина Краснових у програмі "Кулінарна династія"
СТБ та Черкаси з родиною Краснових Нарешті й черкащани показали свої куховарські таланти: 11 квітня глядачі шоу «Кулінарна династія» на телеканалі СТБ мали змогу -повболівати за родину Краснових із Черкас, які зійшлися у двобої з київською сім' єю Севериних У цій кулінарній боротьбі тато Серій, мама Тетяна, 15-річна донька Ліза та бабуся Галина Краснови отримали яскраву перемогу над суперниками, встигли потоваришувати з зірками «Майстер Шефа» та найхаризматичнійшим шефкухарем українського телебачення Ектором Хіменесом Браво. А про деякі секрети зйомок шоу, родинні перипетїі та любов до кухні вони розповіли групі Черкас з (фейсбука). 
РОМАНТИЧНА ВЕЧЕРЯ ДЛЯ БАТЬКІВ . 
   Краснови не уявляють свого життя без кулінарії. Всі в родині просто обожнюють готувати, а деякі тонкощі приготування страв передаються тут з покоління в покоління. Чого варта лише їх фірмова окрошка - складна, але надзвичайно смачна перша страва. 
   - Коли ми з Сергієм тільки одружилися, - згадує Тетяна Краснова, - його рідня одразу ж вирішила пригостити мене коронною родинною окрошкою. Я, як могла відхрещувалась від неї, адже страшенно не любила подібних «мішанин». Але, як тільки скуштувала першу ложку, зрозуміла, що це неймовірно смачно! Тому традицію її приготування ми зберігаємо й у нашій родині. А на шоу не приготували її, тому що цей процес повинен тривати аж дві доби, а стільки часу ми не мали. 
   Але найбільше кулінарією захоплена донька Краснових - Ліза.  Дівчині лише 15, а її вже впевнено можна назвати асом кухонних справ, адже готувати вона почала ще з 9 років! Перша спроба себе в якості повара запам'яталась її батькам на все життя. - Ми з чоловіком досить пізно тоді приходили з роботи. А Лізочка одно дзвонила, випитувала, коли ми будемо. І от заходимо ми у квартиру, а там нас чекає справжнє диво: ідеально засервірований стіл, акуратний декор намистинками і... смажена картопля, презентована на порційних тарілках. Хоча вона була недосмажена, їли ми цю першу страву доньки з задоволенням, адже, вона так старалась, вкладала душу, десь вчилась цим хитрощам сервірування. 

МРІЯ ПРО БІЛИЙ РЕСТОРАН 

   Не дивно, що й анкету на «Кулінарну династію» відіслала саме Ліза. Дівчина захоплено дивилась обидва сезони ще одного тематичного шоу на цьому ж каналі, «Майстер Шеф», тому й вирішила спробувати свої сили. 

   - Взагалі, у мене є одна мрія, - зізнається Ліза,  - після того як закінчу школу, хочу вступити в юридичний. А, коли отримаю освіту і стану суддею, хочу відкрити в Черкасах білий ресторан. Білий, тому що все там має бути суто білого кольору: від інтер'єрів та декору - до одягу персоналу. І лише хостес, який буде на вході зустрічати гостей, має виділятись своїми метеликом, капелюхом та тростинкою чорного кольору. 

   Коли тато, Сергій отримав дзвінок з каналу, сім'ї не залишалось нічого іншого, як погодитися з рішенням Лізи про участь. Тим більше, що цікавість розпирала усіх. Капітаном своєї кулінарної династії одноголосно обрали ту, хто втягнула усіх у цю цікаву авантюру й найбільше горіла участю в ній - Лізу. 

ЛіЗА - НЕПРОБЛЕМНА ДИТИНА! 

   Саме прагнення Єлизавети та її батьків до нового, а не проблеми у стосунках родини, привели Краснових на «Кулінарну династію». 

   - Ліза зовсім не проблемна дитина, як це прозвучало в ефірі, - в один голос переконують батьки, - так, бувають деякі непорозуміння, але ж їй 15 років - важкий, переломний вік. В цілому ж ми дуже дружна родина, завжди можемо зрозуміти й підтримати одне одного. 

   Участь в «Кулінарній династії» лише підтверджує ці слова Краснових. Адже після запрошення на кастинг вони миттєво згуртувалися, привезли з Білозір'я бабусю Галю й пройшли попередні випробування без будь-яких проблем. Як показує їх досвід, для участі в подібних проектах необхідно знати не тільки основи кухонного мистецтва, а й мати дещо креативний погляд на життя. 

ЕКТОР У ЖИТТІ ЩЕ КРАСИВІШИЙ! 

   Незважаючи на те, що в ефір шоу за участю черкаської родини вийшло пише 9-им випуском, саме Краснови та їх столичні суперники були першовідкривачами другого сезону «Кулінарної династії», їх випуск канал знімав першим. 

   - Було нелегко зорієнтуватися, 

   - ділиться голова родини Краснових Сергій - адже ми думали, що в знімальний павільйон нас привезли для ознайомлення. Аж тут набігли гримери. Раз! - і ми вже під пильним оком дев'яти камер! 

   Саме тому на перший погляд здається, що в кадрі сім' я дещо розгублена та незгуртована: незнайома кухонна техніка, прохолодний павільйон, виснажливі години зйомок, які тривали з раннього ранку до пізнього вечора. На завершення ще й довготривалими постінтерв'ю. 

   У перервах знімального процесу в гримерку до Краснових забігала навіть Віталія Іващенко - одна з найяскравіших та найскандальніших учасниць другого «Майстер Шефа». Кажуть, що в житті вона ще веселіша й доброзичливіша, ніж на екрані. 

   А от ведучий проекту, Дмитро Танкович, незважаючи на свій іскрометно-гумористичний телевізійний образ, виявився людиною скромною, тихою та мовчазною. Проте, як тільки вмикаються камери, улюбленець глядачів знову перетворюється на невтомного та винахідливого майстра слова та гумору. 

   Та найбільше підкорив родину Краснових Ектор Хіменес Браво! Свої враження про нього вони розказують наввипередки, сповнені емоцій. Це надзвичайно добра і чуйна людина, крім того, ще й справжній професіонал зі світовим іменем. Саме в нього й варто учитися всіх секретів кулінарії. Та й черкаські кулінари-аматори припали Шефу до душі. 

   - Під час випробувань він постійно ходив. поруч, - згадують Краснови, - підказати щось словами Ектор не мав права, але всіляко давав нам підказки очима, жестами. Це дуже допомогло. Після зйомок ми навіть подарували йому олію власного виробництва, адже ніхто краще за нього не зможе оцінити якість нашого продукту. 

ХОТІЛИ Б ЗІЙТИСЯ У ФІНАЛІ 3 РОДИНОЮ ПЕТРИКІВ ЧИ МИКОЛИ ТИЩЕНКА  

   Зі своїми суперниками Краснови так і не встигли поспілкуватись і, тим більше, потоваришувати: до знімання це забороняли правила проекту, а після, швидше за все, образа Севериних. Адже вони не менше наших земляків жадали перемоги. 

   Найскладнішим випробуванням проекту Сергій та Тетяна називають аукціон продуктів, коли родини поставили в несподівані умови, й вони були вимушені купувати необхідні для страв продукти за час, виділений на їх приготування. А найбільше запам'яталась маслобійня. довелося докласти чималих зусиль, аби вийшло справжнє домашнє масло. Після випробування від вершків відмивалися усі, але було досить весело.

   Відрив між Красновими та Севериними був не дуже великим, лише 2 бали, але й він приніс перемогу черкащанам. 

   - Вже вдома ми надумали з десяток страв, які можна було приготувати з цих продуктів за встановлений час. А тоді було всього потроху: поспіху, паніки, страху, тому й не можемо сказати, що впорались зі всім ідеально. Але Ектору насправді сподобались наші страви. На жаль, у фінальний етап «Кулінарної династії» родина Краснових не потрапила: їм не вистачило балів (четвірка півфіналістів буде сформована за показниками всіх родин-учасників). Але, як виявилось, кожен із членів родини, по різному фантазує на тему фіналу. Ліза хотіла б у вирішальному двобої зійтись із родиною юних співачок Анастасії та Вікторіі Петрик чи харизматичною сім' єю Саюн. А її батькам було б цікавіше позмагатися (чи радше, перейняти досвід) з відомим ресторатором Миколою Тищенком. 

УДОМА ВЛАШТОВУВАЛИ «КУЛІНАРНІ ЗАБІГИ» 

   Ще місяць після участі в проекті Краснови жили в ейфорїї, адже вражень від зйомок залишилось чимало. 

   - Ми запрошували найближчих друзів та родичів і самі собі влаштовували випробування, тепер уже домашні: готували страви на заданий час. 

   В повсякденні життя родини участь у «Кулінарній династії» також залишила помітний слід, адже віднині кожну трапезу вони перетворюють на святковий стіл, багато уваги приділяючи сервіруванню та презентації страв. Поради Ектора Хіменеса Браво пригадують раз по раз, коли Краснови беруться за приготування їжі. Ба, навіть відпочиваючи в кафе та ресторанах, вони в першу чергу оглядають те, як страва подана, як приготований кожен її інгредієнт. А що як згодиться для подальших кулінарних шедеврів?

 

Переглядів: 1279 | Додав: [UA]Admin | Теги: Ектор, майстер.шеф, Кулінарна династія, вечеря.черкаси, романтична, Хіменес, Краснови, родина, Браво, стб | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

В які ігри ви полюбляєте грати?
Всего ответов: 29
Реклама на сайті Чорнобай - 063-878-77-71 Ковка Киев
Найближчі населені пункти до селища міського типу    Чорнобай: Ви власник цих сайтів, пропоную співпрацю! м. Золотоноша20 км
смт. Оржиця29 км
м. Черкаси32 км
смт. Драбів34 км
смт. Новооржицьке48 км
м. Гребінка50 км
с. Великі Липняги56 км
м. Сміла59 км
м. Лубни61 км
П`ятниця
29.03.2024
11:15

[ Управління профілем ]
Онлайн радио

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Користувачів онлайн:
На сайті Чорнобай були:

Ремонт компютерів настройка та устаноака систем, програм та антивірусів, створення рефератів, дипломних, курсових, робіт.Банери та дизайн. Створення сайтів Черкаси - Чорнобай тел. - 063 - 878 - 77 - 71 - 096 - 180 - 12 - 12