Головна » 2012 » Червень » 26 » Учені дізналися який вигляд має рай
23:41
Учені дізналися який вигляд має рай
Рай

Учені дізналися який вигляд має рай.

Американські дослідники з наукової точки зору пояснили, який вигляд має рай, і навіть назвали спосіб, як туди можна потрапити.
   Провівши ряд експериментів, фахівці заявили, що рай - це не реально існуюче місце. Більшість із них усе-таки вважають, що Едем - це процес, зумовлений особливими механізмами, що протікають в головному мозку людини перед клінічною або звичайною смертю.
   9-18% людей що пережили кому або стан клінічної смерті, розповідали, що бачили тунель, світло, ворота або двері, які називали "подорожжю в рай". Насправді ж, коли мозок гине і починає зникати зір, спочатку людина перестає бачити периферійні зони, а яскраве світло - це центральна точка зорової системи, що відключається.
   До того ж щоб уникнути пошкоджень при травмі, головний мозок починає виробляти захисні хімічні речовини, які викликають галюцинації, внаслідок чого людина бачить людей, з якими ніколи не спілкується, і чує голоси.
   Ця теорія отримала своє підтвердження, коли учені з'ясували, що такий же досвід подорожі в рай можна відчути за допомогою препарату кетаміну. Люди, які вживали його, також розповідають про пересування в тунелі, зорові і слухові ефекти.
   До речі, рік тому в ході соціологічного опитування британці з'ясували, що 30% людей бачили Бога в кабінеті дантиста. Це теж пояснюється стресовою ситуацією: для багатьох страх перед стоматологічним кріслом настільки ж великий, як страх смерті.   
Переглядів: 1783 | Додав: [UA]Admin | Теги: РЕАЛЬНО, мозку, тунель, фахівці, головному, бачили, Учені, експерименти, едем, Рай | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Яку інформацію ви б хотіли бачити на сайті в першу чергу:
Всего ответов: 32
Реклама на сайті Чорнобай - 063-878-77-71 Ковка Киев
Найближчі населені пункти до селища міського типу    Чорнобай: Ви власник цих сайтів, пропоную співпрацю! м. Золотоноша20 км
смт. Оржиця29 км
м. Черкаси32 км
смт. Драбів34 км
смт. Новооржицьке48 км
м. Гребінка50 км
с. Великі Липняги56 км
м. Сміла59 км
м. Лубни61 км
Вівторок
23.04.2024
18:12

[ Управління профілем ]
Онлайн радио

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Користувачів онлайн:
На сайті Чорнобай були:

Ремонт компютерів настройка та устаноака систем, програм та антивірусів, створення рефератів, дипломних, курсових, робіт.Банери та дизайн. Створення сайтів Черкаси - Чорнобай тел. - 063 - 878 - 77 - 71 - 096 - 180 - 12 - 12