Головна » 2012 » Червень » 13 » Успішний старт: поради молодому "спецові"
21:47
Успішний старт: поради молодому "спецові"
Успішний стартЯк молодому фахівцеві виділятися на фоні інших претендентів-конкурентів? 
1 Підготовка до працевлаштування.
   Головне в цій справі - зробити все можливе, щоб "ущільнити" своє резюме і розвинути необхідні навички і якості, які допоможуть відчувати себе упевненіше при прийомі на роботу.
   1.2 Ходіть на майстер-класи. Так, розглядаючи кандидатуру молодого фахівця, працедавці розуміють, що великого досвіду роботи у нього немає, тому, перш за все, вони звертатимуть увагу на його знання за фахом. А оскільки відмінним навчанням уже нікого не здивуєш, то велика перевага буде у тих молодих фахівців, які, добре вчившись у візі, ще і регулярно відвідували різні профільні майстер-класи, тренінги, конференції, читали спеціалізовану літературу і стажувалися (природно, про це потім потрібно розповісти в резюме). Для працедавця це буде знаком того, що кандидат зацікавлений у професії і прагне розвиватися в ній.
   1.3 Заведіть блог. До речі, свої роздуми про тенденції в галузі, враження від прочитаної літературі й ідеї слід записувати в особистий професійний блог, послання на який потім можна дати в резюме. Створити його радять багато HR- спеціалістів. Це дійсно хороший спосіб запам'ятатися, адже так працедавець зможе відразу оцінити знання випускника вузу і його уміння аналізувати інформацію. Ми маємо вам запропонувати створити власний блог у нас на сайті, з повною підтримкою, до зацікавлення інших людей у вашій сфері, звертайтесь! На учимо, допоможемо, звертатись до адміна сайту.
   1.4 Станьте лідером. Велика увага приділяється ще і тому, чим студент займався окрім навчання. Адже працедавці шукають не розумних і пасивних, а, навпаки, - в міру амбітних кандидатів, які зможуть пропонувати нові ідеї, самостійно ухвалювати рішення і так далі. Тому будь-яка громадська діяльність, наприклад, участь в організації проектів (чи то доброчинна акція, чи студентська конференція), буде тільки плюсом. Це говорить про те, що у молодого фахівця досить добре розвинені організаторські й лідерські якості. Тому по можливості під час навчання варто брати участь в чомусь подібному.
Переглядів: 1633 | Додав: [UA]Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 2
2 [UA]Admin  
0
Дякую

1 Марина Смірнова  
1
Чудовы поради. Дякую. Я якраз щойно влаштувалась на роботу. За фахом -юрист, досвід роботи відсутній , тому знайти роботу було важко.Обов"язково скористуюсь порадами.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Робити ще такі опитування?
Всего ответов: 22
Реклама на сайті Чорнобай - 063-878-77-71 Ковка Киев
Найближчі населені пункти до селища міського типу    Чорнобай: Ви власник цих сайтів, пропоную співпрацю! м. Золотоноша20 км
смт. Оржиця29 км
м. Черкаси32 км
смт. Драбів34 км
смт. Новооржицьке48 км
м. Гребінка50 км
с. Великі Липняги56 км
м. Сміла59 км
м. Лубни61 км
П`ятниця
29.03.2024
00:56

[ Управління профілем ]
Онлайн радио

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Користувачів онлайн:
На сайті Чорнобай були:

Ремонт компютерів настройка та устаноака систем, програм та антивірусів, створення рефератів, дипломних, курсових, робіт.Банери та дизайн. Створення сайтів Черкаси - Чорнобай тел. - 063 - 878 - 77 - 71 - 096 - 180 - 12 - 12