Головна » 2012 » Червень » 12 » Банани і картопля - їжа для сну
14:15
Банани і картопля - їжа для сну
Сон   Перед сном їсти не можна - це правило, якого дотримуються жінки, аби не набрати зайвих кілограмів. Але це не зовсім правильно - на голодний шлунок лягати не менш шкідливо, ніж наїдатися перед сном донесхочу. Тому завжди треба дотримуватися правила золотої середини і вживати продукти, які ввечері навіть корисні, тому що допомагають заснути після важкого дня.
   Метод, який сприяє нормальному засинанню, заснований на вживанні продуктів харчування. які допомагають розслабити напруженні м'язи і впливають на рецептори. що заспокоюють нервову систему. Також вони сприяють виробленню гормонів. які допомагають нам заснути, - серетоніну і мелатоніну.
   До таких продуктів належать - банани. У них міститься магній, який має властивості розслабляти м'язову тканину. Знявши напруження в м'язах, ви почуватиметеся ліпше. Але не захоплюйтеся: банани дуже калорійні, і більше одного їсти не варто.
   Чай із ромашки -   чудовий заспокійливий засіб зі снодійним ефектом. Вживайте його без цукру, і якщо робитимете це регулярно. налагодите сон.
   У багатьох країнах перед сном прийнято пити тепле молоко. адже воно заспокоює завдяки амінокислоті триптофану, що входить до його складу. Тож молоко з медом - продукт не тільки для дітей, а й для дорослих, котрі страждають від безсоння. Також триптофан міститься в достатній кількості в мигдалі (він дуже корисний ще й для роботи серця) та м'ясі індички.
   Печена картопля теж сприяє нормалізації сну. Вона має здатність вбирати ті кислоти, які перешкоджають виробленню триптофану. А якщо картоплю порізати в тепле молоко. то ефект буде подвійним.
   Мелатоніну - речовини, що навіює сон, - багато міститься у вівсяній каші. Невелику порцію каші можна присмачити  чайною ложкою меду.
Переглядів: 1021 | Додав: [UA]Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Які фільми розміщувати в нас на сайті?
Всего ответов: 32
Реклама на сайті Чорнобай - 063-878-77-71 Ковка Киев
Найближчі населені пункти до селища міського типу    Чорнобай: Ви власник цих сайтів, пропоную співпрацю! м. Золотоноша20 км
смт. Оржиця29 км
м. Черкаси32 км
смт. Драбів34 км
смт. Новооржицьке48 км
м. Гребінка50 км
с. Великі Липняги56 км
м. Сміла59 км
м. Лубни61 км
Четвер
25.04.2024
20:41

[ Управління профілем ]
Онлайн радио

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Користувачів онлайн:
На сайті Чорнобай були:

Ремонт компютерів настройка та устаноака систем, програм та антивірусів, створення рефератів, дипломних, курсових, робіт.Банери та дизайн. Створення сайтів Черкаси - Чорнобай тел. - 063 - 878 - 77 - 71 - 096 - 180 - 12 - 12