Головна » 2012 » Червень » 12
Роботодавці   Нині роботодавці жадають не просто професіоналів, а людей, які мають терпіння та вміють себе обмежувати, стверджують фахівці із набору персоналу.
   окрім того. успіх матиме і той, хто вміє продавати і консультувати. Тобто не просто працювати продавцем чи консультантом, а зуміє показати і переконати покупця чи клієнта у тому, яку він матиме користь із покупки чи послуги. Або ж зуміє грамотно розібратися у проблемі клієнта. Для таких умінь потрібен не тільки талант, а передовсім - досвід і вміння аналізувати. А досвід - це безперечна перевага 35-40- річних фахівців, переконала.
... Читати далі »
Переглядів: 2608 | Додав: [UA]Admin | Дата: 12.06.2012 | Коментарі (0)

Маска з полуниціМаски з полуниці добре підсушують і заліковують вугровий висип, звужують пори, відбілюють шкіру.
   Перед полуничною маскою задля підсушування вугрового висипу чисту шкіру обличчя змастить соком цієї ягоди. Потім на 15-20 хвилин накладіть вату з кашкою з полуниці. Знявши шматочки вати. поплескайте ними по обличчю, ніби забиваючи сік у шкіру. Змийте маску теплою водою. Добре така маска діє і на суху та потріскану шкіру, додаючи їй еластичності. Тільки змивати її в цьому випадку потрібно ватяним тампоном, змоченим у прохолодному молоці.
Переглядів: 1041 | Додав: [UA]Admin | Дата: 12.06.2012 | Коментарі (0)

Шовковиця   ЗВЕРНІТЬ УВАГУ
   Чай із ягід шовковиці (1 ч.л. сировини на склянку окропу): очищує кров, корисний для печінки і селезінки, а також за серцево-судинних і захворювань травного тракту. печії. Пити прохолодним. можна додати 0,5 ч.л. меду.
   У разі гіпертонії. захворювань серця. атеросклерозу, ішемічної хвороби серця, тахікардії п'ють сік із ягід по 2-3 ст.л. на день протягом 3 тижнів.
   Під час лікува ... Читати далі »
Переглядів: 2238 | Додав: [UA]Admin | Дата: 12.06.2012 | Коментарі (0)

ЖараБЕЗ ПРИКРАС. У спеку посилюється алергія. Тому не потрібно прикрашати себе металевою біжутерією. а ще краще і зовсім зняти сережки та ланцюжки. Людям із хронічними хворобами серцево-судиної системи і зайвою масою тіла, із хворими нирками і щитоподібною залозою, тим хто має ендокринні захворювання або перенесли онкозахворювання, пенсіонери, вагітним, а також тим, хто приймає сульфаніламідні або гормональні препарати, взагалі ліпше не з'являтися на вулиці без пляшечки з водою або ліків, які вони періодично приймають.
   НЕ ПЕРЕБОРЩІТЬ ІЗ ПРОХОЛОДОЮ. Особливо спекотні дні дехто намагається п ... Читати далі »
Переглядів: 1387 | Додав: [UA]Admin | Дата: 12.06.2012 | Коментарі (0)

Сон   Перед сном їсти не можна - це правило, якого дотримуються жінки, аби не набрати зайвих кілограмів. Але це не зовсім правильно - на голодний шлунок лягати не менш шкідливо, ніж наїдатися перед сном донесхочу. Тому завжди треба дотримуватися правила золотої середини і вживати продукти, які ввечері навіть корисні, тому що допомагають заснути після важкого дня.
   Метод, який сприяє нормальному засинанню, заснований на вживанні продуктів харчування. які допомагають розслабити напруженні м'язи і впливають на рецептори. що заспокоюють нервову систему. Також вони сприяють виробленню гормоні ... Читати далі »
Переглядів: 1020 | Додав: [UA]Admin | Дата: 12.06.2012 | Коментарі (0)

Зрада чоловіка.   Тобі здається, що коханий закрутив курортний роман? Є кілька "наводок", які зможуть підтвердити твої підозри.
   ЗУСТРІЧ. Благовірний приїжджає з півдня у вихідний. ти зовсім не зайнята і готова зустріти його на вашій машині, але чомусь відпускник наполягає на тому, щоб ти цього не робила. Суджений не просить, він завзято вмовляє тебе залишитися вдома. Можливо, разом з ним їде ВОНА.
   І твій милий побоюється. що ти зіткнешся з нею ніс ... Читати далі »
Переглядів: 1128 | Додав: [UA]Admin | Дата: 12.06.2012 | Коментарі (1)


Робити ще такі опитування?
Всего ответов: 22
Реклама на сайті Чорнобай - 063-878-77-71 Ковка Киев
Найближчі населені пункти до селища міського типу    Чорнобай: Ви власник цих сайтів, пропоную співпрацю! м. Золотоноша20 км
смт. Оржиця29 км
м. Черкаси32 км
смт. Драбів34 км
смт. Новооржицьке48 км
м. Гребінка50 км
с. Великі Липняги56 км
м. Сміла59 км
м. Лубни61 км
П`ятниця
19.04.2024
13:37

[ Управління профілем ]
Онлайн радио

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Користувачів онлайн:
На сайті Чорнобай були:

Ремонт компютерів настройка та устаноака систем, програм та антивірусів, створення рефератів, дипломних, курсових, робіт.Банери та дизайн. Створення сайтів Черкаси - Чорнобай тел. - 063 - 878 - 77 - 71 - 096 - 180 - 12 - 12