Головна » 2012 » Червень » 12 » Хто потрібен роботодавцеві?
19:28
Хто потрібен роботодавцеві?
Роботодавці   Нині роботодавці жадають не просто професіоналів, а людей, які мають терпіння та вміють себе обмежувати, стверджують фахівці із набору персоналу.
   окрім того. успіх матиме і той, хто вміє продавати і консультувати. Тобто не просто працювати продавцем чи консультантом, а зуміє показати і переконати покупця чи клієнта у тому, яку він матиме користь із покупки чи послуги. Або ж зуміє грамотно розібратися у проблемі клієнта. Для таких умінь потрібен не тільки талант, а передовсім - досвід і вміння аналізувати. А досвід - це безперечна перевага 35-40- річних фахівців, переконала.
   Щоправда, нині значно звузилися можливості для фахівців. які працювали у фінансовій сфері - банках. інвестиційних фондах. Першими "під ніж" також потрапили менеджери нижчої та середньої ланок, маркетологи. кадровики, рекламісти, спеціалісти з піару.
   Але, як завжди - потрібні фахівці у сфері комп'ютерних технологій, оскільки частина торгівлі перемістилась у мережу інтернет. Запитаними будуть і маркетологи-професіонали, які вміють робити грамотний аналіз, користуватися маркетинговими  технологіями. Не сидітимуть без роботи і "кадровики", які в умовах оптимізації і скорочення на підприємствах зуміють відібрати і зберегти важливих для підприємства спеціалістів.
   А для юристів нині - непочатий край роботи. Частина з них уже вибиває у судах депозити з банків та кредитних спілок, борги, а також консультує, що робити із непідйомними кредитами. Але і підприємствам у нових економічних умовах також повсякчас потрібні люди, які добре розбираються у юридичних хитросплетеннях.
   Однією із найперспективніших нині галузей є енергозбереження. І не варто думати, що там потрібні тільки чоловіки - "технарі". Перспективні вакансії можуть знайтися і для жінок.
Переглядів: 2608 | Додав: [UA]Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Які ігри розміщувати на сайті?
Всего ответов: 23
Реклама на сайті Чорнобай - 063-878-77-71 Ковка Киев
Найближчі населені пункти до селища міського типу    Чорнобай: Ви власник цих сайтів, пропоную співпрацю! м. Золотоноша20 км
смт. Оржиця29 км
м. Черкаси32 км
смт. Драбів34 км
смт. Новооржицьке48 км
м. Гребінка50 км
с. Великі Липняги56 км
м. Сміла59 км
м. Лубни61 км
П`ятниця
19.04.2024
01:26

[ Управління профілем ]
Онлайн радио

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Користувачів онлайн:
На сайті Чорнобай були:

Ремонт компютерів настройка та устаноака систем, програм та антивірусів, створення рефератів, дипломних, курсових, робіт.Банери та дизайн. Створення сайтів Черкаси - Чорнобай тел. - 063 - 878 - 77 - 71 - 096 - 180 - 12 - 12